Fakta om BranchePuls

tragt

 

Hvad er BranchePuls?
BranchePuls er et program og data, du kan installere på din computer.
Det består af selve programmet (Excel lignende) og en tilhørende datafil.

Søgefunktionen og dataen i BranchePuls er unik og ses ikke i andre tilsvarende søgeprogrammer. Dette skyldes ikke kun selve brugerfladen i programmet, men også antallet af søgemuligheder.

Hvor kommer dataen fra?
BranchePuls adskiller sig fra alle andre salgsværktøjer og online søgeværktøjer, ved at have informationer fra BÅDE CVR- registret og SKAT. BranchePuls er først i Danmark med et samlet overblik på alle virksomheder i Danmark inkl. information om en branches gennemsnitlige Brutto omsætning og tilsvarende Brutto omsætning pr. medarbejder. Disse data kommer fra momsindberetninger, hvilket ikke tidligere har været frigivet.

Søg på det som er vigtigt for dig
Det store antal søgemuligheder giver dig mulighed for, at finde kunder på præcis de vilkår som passer dig. Du kan derfor tilpasse din søgning efter det som er vigtigst for dig, og selv vælge hvor mange eller få krav du har til dit resultat. Søg bredt, branchespecifikt eller helt ned på adresseniveau. Du bestemmer!

Hvem kan bruge BranchePuls?
Alle som sælger til erhvervskunder, eller har brug for erhvervsdata! Faktum er, at uanset hvilken branche du arbejder i, skal du sælge. – og skal du sælge, skal du finde kunder. Men hvor finder du dem, og hvordan kan du tilsikre, at du ikke spilder din tid på de forkerte? Ved at dykke ned i et givent område eller branche, kan du blive meget klogere på hvad som rør sig, og hvor du lettest finder kunderne og dermed salget.

Her er et par forslag til hvordan din virksomhed kan bruge BranchePuls aktivt i salgsarbejdet:

  1. Din sælger skal finde kundeemner i en specifik branche
  2. Du ønsker at finde nystartede virksomheder i et givent område
  3. Din sælger vil finde kundeemner i det område han alligevel er på kundebesøg i
  4. Din sælger kan sidde i bilen og kan slå potentielle kunder op uden netadgang
  5. Du ønsker informationer på omsætning eller antal medarbejdere i en specifik branche
  6. Du kan nemmere kreditvurdere brancher ud fra oplyst brutto omsætning fra skat

 

Baggrunden for BranchePuls
Branchepuls har sit udspring i det tyske program Infozoom. I Danmark har firmaet Basic View ApS agenturet på Infozoom og tilbyder programmet til BranchePuls i en redigeret version. Basic View ApS bearbejder de store data fra CVR og SKAT, og leverer de færdige datafiler til download og brug i InfoZoom.

Infozoom er designet til at kunne håndtere og sortere alle former for store mængder data. Programmet bruges derfor af en lang række tyske virksomheder, til at styre deres virksomhed og beregne nøgletal. Se salgsstatisk i form af grafer og genere rapporter på tværs af data. Eller til håndtering/kontrol af store datamængder som skal være søgbare. Programmet kan altså tilpasses til den enkelte virksomheds behov og søgekrav. Det tyske politi har også glæde af Infozoom til efterforskning. På samme måde som du kan søge og sortere i CVR numre, bruger tysk politi Infozoom til at søge på tyske adresser, nummerplader, højde, drøjde og øjenfarve  i jagten på en gerningsmand.

Basic View ApS har leveret en lang række af løsninger til danske virksomheder med vores Business Intelligence/Analytics løsninger baseret på InfoZoom teknologi – se mere på www.basic-view.com

Har din virksomhed brug for en enkel men stærk rapporterings- og analyse løsning, og ønsker du at vide hvad programmet vil kunne gøre for din virksomhed, kan du kontakte Basic view her